Szolgáltatásaink

  • vagyonosodási vizsgálatra felkészítés és képviselet,
  • év végi beszámolók felülvizsgálata auditálással,
  • társaságok átalakulásánál könyvvizsgálói szolgáltatások,
  • teljes körű könyvelés egyszeres és kettős könyvvitelt vezető vállalkozóknak, bérszámfejtés,
  • év végi beszámolók, adóbevallások készítése,
  • pénzügyi-gazdasági tevékenységének teljes körű átvilágítása, javaslatok kidolgozása ésszerű módosításokra,
  • önrevízió elkészítése.
Cégnévkereső

Cégünkről

Társaságunk 1989-ben alakult és néhány évig alapvetően könyvelési, adótanácsadási szolgáltatásokra  specializálódtunk. Az akkori időszakban a tömegesen alakuló cégek részéről elsősorban erre támadt kereslet.

Rövidesen kiderült milyen komolyan igénylik a cégekbe társult üzletemberek és ügyfeleik a tényleges pénzügyi, vagyoni és jövedelmi helyzet felderítését.

Amihez elengedhetetlen úgy a társaságok eredményeinek folyamatos elemzése, mint a legkedvezőbb adózási módozatok és számlaviteli rendszerek alkalmazása.

Tehát az üzlettársak, a leendő üzletfelek, a hitelezők és a hatóságok részéről jelentkező információigényt megértve bővítettük 1995-ben tevékenységünk a mára profilunkká vált
könyvvizsgálattal.

Kiemelt törekvésünk, hogy ügyfeleinkkel állandó és személyes kapcsolatban legyünk.
Alapvető törekvésünk, hogy megbízóink között csak elégedett partnerek legyenek. Jó környezetben precíz munkával ez általában elérhető. Mi akkor érezzük munkánkat megfelelőnek, ha rossz feltételrendszerben is elérjük, hogy megbízónk, ha semmi mással, de legalább velünk elégedett.
Hazai és külföldi kis- és középvállalkozásokból álló, stabil és növekvő ügyfélkörünket eddigi pontos és megbízható munkánknak köszönhetjük, melyért jogi és anyagi felelősséget vállalunk.


Profilunkat bővítettük a megrendelőink egyre gyakoribb  igénye szerint, a tavalyi évben jócskán megnövekedett vagyonosodási vizsgálatra történő felkészítéssel és képviselettel  is.

Társaságunk számos nagyvállalati, kis- és középvállalati referenciával rendelkezik mind a hazai, mind a multinacionális környezetben működő vállalatok körében.
Referenciáinkról a  személyes kapcsolatfelvétel során természetesen készséggel adunk bővebb tájékoztatást.